Kociak dobry na wszystko :)

Masz propozycje, chcesz coś ogłosić, nie wiesz gdzie umieścić post, pisz tutaj.
cyberus
Zainteresowany

Kociak dobry na wszystko :)

Post autor: cyberus »

jak w temacie :)

Obrazek
Bea
Site Admin

Post autor: Bea »

Lubisz koty? To Twój kotek?
Tak czy inaczej piiiiękny :)
Dawaj więcej kocich fot :D
W tej chwili jedna kota śpi, druga usiłuje wyjść i warkota ze złości, trzecia wygląda przez okno, a mała obserwuje co się dzieje-czy ktoś mnie pobije? :lol:
cyberus
Zainteresowany

haha to masz troche zabawy^^ nom moj kocurek:) hehe dzisiaj kimal ze mna :P sie balem zeby go nei rozgniesc bo lubie wykozystywac cale luzko:)
Bea
Site Admin

Moje koty :)

Najstarsza, która rzekomo była kocurkiem stąd Kacper-poczciwina i przytulak,śpioch poranny, wagabunda, trochę tchórz :D
Obrazek

Młodsza o dwa miesiące od niej Bambiśka- pakerek i rotfrajer, potrafi 'pogonić kota' niejednemu psu, najinteligentniejsza z naszych kot, odwzajemnia pieszczoty delikatnie podgryzając, liżąc,a męzowi robi masaż :roll:
Obrazek

Majuśka- kota z drzewa, piękna jak marzenie, zbój wiecznie dręczący Kacper, uwielbia być noszona na rękach kołami do góry, obecnie wychowuje małą, która jako pierwszy kot w zyciu wyzwoliła w niej dobre uczucia- Maja kocha Lilaka :D
Obrazek

No i Lilaczek- kocina, która miała być pociechą dla mnie i jest :) Ma cztery miesiące, jest ciekawska, wesoła, przeżywa swoje dzieciństwo pełnią, nie ma czasu na sen czy jedzenie, kocha Majuśkę, która jest jej guru-co pan to i małpa :lol: Jest słodka i ma fajny charakter nie tylko dla nas,ale i dla wszystkich kot, które przyjeły ją do stada i pospołu wychowują/jeszcze sie tak nie zdarzyło u nas/, znosząc myszki, pilnując w ogrodzie-nawet Kacper, która na widok kocich dzieci wiała gdzie pieprz rosnie
Obrazek

Za Tęczowym Mostem
Adelka-urodziła się moich rękach, bo jej mama nie chciała byc sama i wołała mnie. Zwiewna, eteryczna akrobatka o drobniutkich kosteczkach, moja najukochańsza kota, najbliższa, która dzieliła ze mna swe kocie życie opowiadając o wszystkim, byłam dla niej tą najważniejszą, spała wtulona mocno w moje ramiona, trzymając mnie łapencjami. Adelka była wyjątkowym kotem i wiem,że nigdy tak mocno innego kota nie pokocham :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Sylwunia-mama Adelki, bardzo kocia, spokojna, potrafiąca tak nas podejść, że jako jedyna wyżebrała zawsze smakołyk ekstra, była bardzo związana ze stadem-rzuciła się w wir walki pomiędzy psy w obronie naszej psicy, która zresztą sama atakowała/bezkrwawo w celu podporządkowania go i usadzenia na nim swych szanownych czterech liter-jak zawsze :P / psiura, jaki siegał jej do kolan :lol: Sylwunia psiurka przegoniła,a Verka stała zdziwiona. :cry:
Obrazek
cyberus
Zainteresowany

szukajac kota znalazlem cos takiego :

Obrazek

i kilka innych fotek^^

Obrazek
Obrazek
Obrazek
cyberus
Zainteresowany

elo po przerwie ( czytaj praca daje w dupe)

hehe wlansie sie dowiedzialem ze moj kocor wazy 6kg;P troche duzo ale fajnie wyglada :D postarams ie dac fotki jak znajde czas na siedzenie w domu:P
cyberus
Zainteresowany

kilka nowych fotek:) mam nowego fonika z dobrym apratem wreszcie wiec fajnie wygladaja :) ehh uwiebiam tego kociaka:)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Bea
Site Admin

Fajowy ma ten rozjaśniony pyszczek :)
Aleko
Site Admin

Post autor: Aleko »

A ja poznałem się z Pusią:
[imgObrazek
To super wesoła ,młodziutka kotka naszych przyjaciół.Można godzinami ją obserwować.To najlepsza rozrywka :wink: .[/img]
cyberus
Zainteresowany

haha fajniutki :D ale to 1/3 mojego bydlaka:D wielki jest kiedys zrobie zdiecie jak mam go na rekach :P
ODPOWIEDZ