---
Witaj Pawle
bardzo się ciesze, że do mnie napisałeś
Powodem mojej nieobecności na forum jest 3-miesięczny brak internetu
Ostatnio nawet pomyślałam, że pewnie myślicie, że umarłam albo coś w tym stylu... ale w ciągu najbliższych 2 tyg. znowu będę mieć internet, wiec od razu pojawie się na klasterze
nie martwcie się ŻYJĘ I MAM SIE DOBRZE
Będę grzeczna i pojawie się na forum jak tylko to będzie możliwe (bo teraz pisze od kolezanki). Ostatnio jest ze mnie jeszcze większa wariatka niż wczesniej, bo jestem naprawde szczęsliwa
Pozdrawiam serdecznie wszytskich klasterowiczów: Beatę, Beatę i Piotra, Aleko, Olka, Ewę i wszytskich (przepraszam, że wszytkich nie wymieniam, ale muszę się strszczac w mojej wypowiedzi - jak ja nie lubie się streszczac blee.... znacie mnie i wiecie, ze jestem gaduła, ciągle myśle co tu jeszcze napisac, żeby nie wyjśc na zołze... choc i tak już ze mnie wielka zołza, bo mogłam wcześniej coś napisac... ale forum u koleżanki nie chcialo się włączyc, a na naszej klasie nie mam kontaktów z klasterowiczami.... wybaczcie mi proszę
I mam prośbę Pawle... gdybys mógł umieśc tą moją wiadomośc na forum, żeby cała nasza klasterowa rodzinka się o mnie nie martwiła
Znowu się rozpisałam... ale to na wszelki wypadek, jesli nadal nie będę miała tego neta
jeszcze raz pozdrawiam
Marta