witam
-
krukolaczek
- Nowka
Re: witam
Cześć, mam na imię Asia, narzeczony i znajomi mówią do mnie Kruczku, ze względu na zamiłowanie do tych ptaków. Mam niespełna 19 lat, od przeszło 3 choruję na klasterowy ból głowy. U mnie objawia się uciskiem za/nad
prawym lub lewym okiem, czasem drętwieje mi pół twarzy, widzę wszystko jakby przez mgłę, jestem wrażliwa na światło. Bóle miewam ostatnimi czasy rzadziej, średnio 1 raz na miesiąc, jednak jak już się zacznie, to końca nie widać. Kładę się spać z bólem, wstaję z bólem i tak przez kilka dni/ tygodni bez przerwy. Nie mam pojęcia, kiedy ból się nasila, przychodzi znienacka, ot, kiedy "jemu" się zachce. Czasem nie mam siły wstać z łóżka, zbiera mnie na wymioty, jestem rozdrażniona, najchętniej zamknęłabym się w pokoju, z jakimś łakociem dla poprawy samopoczucia i nie wychodziła do świata. To bardzo męczące i utrudnia życie 
cześć Asiu-Kruczku
witamy w naszym gronie. poczytaj sobie nasze forum , to wiele się o nas dowiesz. rozwiń trochę opis swojego przypadku, bo wygląda trochę mało typowo... ciągle się uczymy naszej choroby i każdy "nowy" budzi naszą ciekawość 
No to jest nas kruków więcej, moja mówi do mnie czasem "kruku" - niewiadomo czemu, ale nawet u dzieciaków znajomych jestem "wujkiem krukiem"krukolaczek pisze: Cześć, mam na imię Asia, narzeczony i znajomi mówią do mnie Kruczkue![]()
Niech żyją "kruki"
A tak poważnie: jak Prezes Gnatek napisał, opisz więcej bo z tego co opisałaś to chyba jednak nie klaster (jeżeli nie klaster to ciesz się!) .
Byłaś u lekarza?