isoptin czy pomaga?

Napisz parę słów o sobie.
noname
Nowka

isoptin czy pomaga?

Post autor: noname »

witam wszystkich mam 26 lat od 6 walczę wiadomo z czym na początku było ciężko bule miałem prawie non stop ostatnie 2 lata miałem sporadyczne bule biorę lek isoptin i nie wiem czy nie poszukać innego czy ktoś słyszał o takim leku ? zawsze chodziłem do prywatnych lekarzy niestety nie mam pieniędzy na prywaciarzy mieszkam w warszawie czy ktoś wie gdzie szukać pomocy ? bule wróciły w skali 8-9 mam kilka buli pod rząd jeden słabnie już myślę że mam spokuj i puka następny całe noce meki a rano praca jak tak dalej będzie stracę robotę i pójdę z rodziną pod most boję się co to będzie a na poprawę się nie zapowiada , proszę niech ktoś poradzi bo czuję się jak bym był sam z chorobą na tym świecie pozdrawiam
noname
Nowka

Re: isoptin czy pomaga?

dzięki , cześć Marcin , dziś wyczytałem że można wypożyczyć butlę z tlenem firma mieści się w Łodzi koszt dzierżawy to 90 pln napełnienie jej 80 i 40 na maseczkę i jakiś tam filtr łącznie łatwo wyliczyć ile to będzie razem ja jadę tam w czwartek muszę załatwić zaświadczenie od jakiegokolwiek lekarza że wymagam tlenoterapi muszę być tam z kimś kto będzie tak zwanym opiekunem bo z chorymi nie podpisują umowy podam ci numer do konkretnej osoby z tej firmy ona wszystko ci wyjaśni 600-060-317 oczywiście jeśli jeszcze nie masz butli a ja zmagam się z tym od 6 lat i żałuję że dopiero teraz załatwię butlę nie popełniaj tego błędu bo szkoda czasu i zdrowia z doświadczenia prawie każdego chorego na kbg tlen to cudowny lek i pomaga każdemu prawie ale słyszałem narazie tylko o 1 osobie na którą nie działał
Awatar użytkownika
piter
Przewodnik

Post autor: piter »

To już o mnie mówią na mieście ? :)
Fakt faktem powyżej 8 lvl tlen życia nie odmieni , choć taką butlą można niezłe kuku zrobić .
Cześć nonejm
noname
Nowka

cześć Piter. :)
ODPOWIEDZ