Anielskie oblicza pokazać...

Masz propozycje, chcesz coś ogłosić, nie wiesz gdzie umieścić post, pisz tutaj.
Beata-Piotr
w Temacie

Post autor: Beata-Piotr »

Obrazek

a odnosnie pupili, to nasz wspaniały doberman, kulturalny piesek, to jego ulubiona pozycja na kanapie :lol:
Bea
Site Admin

Post autor: Bea »

BEatka, wyglądasz jak dziewczynka z lalką :) Pokaż Basię! A dobek siedzi jak nasza Verka :D
Beata-Piotr
w Temacie

Dziewczynka, ha ha dobre, to co prawda było prawie trzy lata temu, ale dziekuję za komplement. ja to stara baba po trzydziestce.

Choc co prawda najczęściej ubieram sie na sportowo, ato cos odmładza, a do tego z mężem późno zaczęliśmy z dziecmy. Nnasi rówiesnicy maja juz 16 letnie dzieci, a my 3 latka i 10 miesięcy. To sie nazywa przedłuzyc młodośc. Choc z siwymi włosami na głowie i takimi maluchami wyglądamy troche zabawnie. Ale co tam, najwazniejsze, że my jestesmy szczęsliwi.

Baśka, chm zaczyna stawac w łóżku, pewne za miesiąc zacznie chodzic, to dopiero będzie ubaw..... :lol:
Beata-Piotr
w Temacie

Obrazek

a oto Baśka, jak miała ok. 6 mieięcy
Beata-Piotr
w Temacie

Hej hej a reszta aniołków, Olku, Kamilo, Ewa..... gdzie Wasze twarzyczki?

poznajmy się........
Kamila777
Nowicjusz

Post autor: Kamila777 »

Obrazek

To sem ja... z konikiem

Obrazek

A to Grześ (bez klasterka - poznaje po piwku, bo alkohol jest głównym triggerem, więc musiał być spokój)
Bea
Site Admin

Wszystkie dziewczyny z forum są śliczne, panowie przystojni, dzieciaczki cudne, a zwierza kochane :)
Aa Baska...Baśka to dziewuszka i widac to na pierwszy rzut oka- przesliczna...mniam.
I nie gadaj Beatka nic o wieku itd. bo niby, co ja ciężarówka po raz pierwszy mam powiedziec, hę :wink: A ja czuję się młodo, ba, bardzo młodo...cięzko mi uwierzyc w moją datę urodzenia :P
Poza tym gin rozwiał moje wszelakie watpliwości, stwierdzając na moje,że mam juz 'tyyle'lat,że -eee, co tez, jest pani młoda-prychnął i machnął reką:lol:
Awatar użytkownika
Olek
Site Admin

Post autor: Olek »

Czesc ,

moja twarzyczka na www.nasza-klasa.pl :lol:

Pozdrawiam
Olek
Bea
Site Admin

Oli, nie każdy jest zalogowany na naszej klasie i nie kazdy tam Cię zobaczy. Daj nam swoją normalną fotkę tutaj :)
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

Post autor: Krzyniu »

No to ja się uzupełnie, bo nie mam "stworów" co by je pokazać:
Z moją Panią (to ta przestraszona po prawej stronie co to się mnie łokcia trzyma)
Obrazek
tu nad jez. Trześniewskim (to taka nurkowa mekka w zachodniej Polsce)
Obrazek
tu Iza zaprzecza prawom fizyki (Newton musiał się mylić z tym jabłkiem :wink: ). A tak naprawdę robiła wtedy kurs i uczyła się "skakać" do wody, tymczasem jeszcze w niepełnym sprzęcie ...
Obrazek
a tu to Bea i Cyberus powinni poczuć sie jak u siebie ...
Obrazek
no ... Krakusy - gdzie to może być ?
___
K.
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

Bea pisze:Wszystkie dziewczyny z forum są śliczne
(...)
o wieku
(...)
mam juz 'tyyle'lat
no co Wy? Klasterówki - nie doczytałyście?

III prawo Hortona:
Udz = kKL * W

gdzie:
Udz - Uroda dziewczyny
kKL - kontakt z klasterem
W - wiek

czyli: Uroda dziewczyny jest wprost proporcjonalna do iloczynu jej kontaktu z klasterem i jej wieku :wink:
Prawo to jest skutecznie i ostatecznie udowodnione przez wyżej zamieszczone zdjęcia dziewczyn kKL (niekoniecznie chorych, ale mających bliski kontakt) :!:
Ostatnio zmieniony 07 mar 2008, 00:50 przez Krzyniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Bea
Site Admin

Krzyniu, gdzies Ty znalazł to prawo? Ja przeoczyłam :lol:
Jak by nie liczyc, to mi wychodzi,że najładniejsza jest zona Olka :D Oli, buziaki dla żonki Twej/ jest sliczna i kochana!/.
Poza tym fajne foty! Jak masz jakies jeszcze z nurkowania ale z pełnym zanurzeniem, to please o nie...
A ta krakowska woda ze skałkami to o ile mnie oczyska nie mylą Skałki Twardowskiego :P Własnie nam o nich przypomniałes i już mamy zaplanowany spacer na skalki :)
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

Bea pisze:Krzyniu, gdzies Ty znalazł to prawo?
hmm... sam sobie wymyśliłem? :oops: 8)
Bea pisze:(...) Jak masz jakies jeszcze z nurkowania ale z pełnym zanurzeniem, to please o nie...
voila: http://magalania.fotosik.pl/albumy/385993.html
Bea pisze: A ta krakowska woda ze skałkami to o ile mnie oczyska nie mylą Skałki Twardowskiego
Ja to znam pod nazwą: Kamieniołom Zakrzówek - to jedno z najpopularniejszych nurkowisk w Polsce :)
____
K.
Bea
Site Admin

No, przypuszczam,że to Ty jestes autorem nowego prawa...pierwsze prawo klasterowe Krzynia :D
Bardzo wielkie dzięki za wstawienie fotek. Sa swietne!! zastanawiałam sie oglądając, czy miałabym ochote tak ponurkowac...
My mówimy Skałki Twardowskiego i wiem,ze tam się nurkuje.
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

Bea pisze:czy miałabym ochote tak ponurkowac...
Miałabyś, miała... każdy kto spróbuje choć raz tak ma :!: To uczucie braku garawitacji, ciszy (bezcenne)... :shock: ...
Bea
Site Admin

Jeśli nurkowac to tylko w wodzie, przez która dociera slońce. Nie znoszę 'czarnej' wody brrr. Chyba wolałabym polatac :wink:
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

Post autor: nadzieja »

oblicze to nie awatar ...:)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 lut 2011, 13:46 przez nadzieja, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
radek
Nowicjusz

Post autor: radek »

Pozdrawiam wszystkich, umieszczając link znanego portalu społecznościoego, gdziem jest zalogowany:
http://nasza-klasa.pl/profile/828078
Bea
Site Admin

Co Wy z naszą klasą... :evil: W końcu nie każdy lubi takie portale. Ja nie jestem trendy i nie znoszę, więc nie mogę juz zobaczyć jak wyglądacie?
To nasze klasterowe forum, a nie nasza klasa- owszem link ok może zwiększycie grono znajomych tam,ale fotkę mozna wkleić dla takich jak ja. Nieprawdaż? :wink:
Aleko
Site Admin

Post autor: Aleko »

Racja,mnie też tam nie ma,a poprzez zdjęcia chciałbym Was poznać :wink: .
ODPOWIEDZ