Witam,
Mam na imie Rafal i zamieszkuje w Chicago. Klasterowy Ból Głowy byl dla mnie znany, zanim dostalem pierwszy atak. Pracowalem dla firmy medycznej tu w Chicago. Dowozilem tlen dla osob chorych i rowniez do osob z naszymi bulami glowy. Wiekszosc pacjetow tlumaczyla mi, jaki to bol i co sie z nimi dzieje. Po kazdej wizycie bylo mi ich szkoda. Po pieciu latach pracy w tej branrzy ( przepraszam za bledy pisemne. czesto nie pisze po Polsku ) nadeszlo moje wesele. Zalatwianie spraw aby wesele bylo udane zaczelo byc meczace. Wesele bylo ustawione na 13 Maja a tu nagle, na poczatku Marca bol glowy. Myslac ze bol jest z powodowany stresem nie zwracalem duzo uwagi do puki mnie nie scielo z nog nastepnego dnia. CO ZA BOL!!!!!
Klasterowy Bóle Głowy dostaje juz przez 6 lat. Poczatek w Marcu a koniec na poczatek Maja, od 2-ch do 3-ch atakow dziennie od 15 do 30 minut kazdy. Tak Marzec to znaczy ze wlasnie teraz przechodze przez te poczatkujace bole. Chociasz tlen pomaga niektorym osobom na mnie nie ma skutku. Uzywam IMITREX w szczykawkach, ktory ratuje mi zycie. Slyszalem od kilku osob ze IMITREX po czestym uzywaniu powoduje szypciejsze powroty bolu, ale jak do tej pory jak dla mnie dziala super.
To chyba wszystko, aha nie wiem dlaczego ale moje bole przychodza co 2 lata, tak ze ten sezon bedzie moj numer 3
Dlaczego wlasnie JA
-
wlodzimierz
- Zainteresowany
Re: Dlaczego wlasnie JA
Ludzie chorują na różne choroby.My mamy tąprzykrą przypadłość.W1997r miałem jechać do USA na leczenie.Podobno jest klinika w Nowym Jorku która specjalizje się w leczeniu KBG.Ja nie dostałem wizy .