Chciałbym wiedzieć ?

Czego próbowaliśmy, co pomogło, reakcje, opinie.
Awatar użytkownika
januszx64
Zainteresowany

Chciałbym wiedzieć ?

Post autor: januszx64 »

Piszecie na forum o lekach które zażywacie ale nic o ich działaniu tylko to co piszą na ulotkach , chciałbym wiedzieć nieco więcej ? po jakich lekach został przerwany atak , jaki czas upłynął między lekami a zatrzymaniem bólu .Jakie odczucia macie po ataku przerwanym lekami . Czy po większej dawce jesteście sprawni , senni , bądz odurzeni . Ja po ataku przerwanym lekami czuję ulgę dotykam 7go nieba . moje leki mnie odurzają . Puki jestem w ruchu jestem na chodzie , jestem też aktywniejszy umysłowo i fizycznie ale kiedy usiądę oczy same się zamykają po prostu chce mi się spać
voytas1981
Nowka

Re: Chciałbym wiedzieć ?

Post autor: voytas1981 »

Witaj,

Ja biore Cinie 100, divascan i dexamethason. Cinie pomaga mi natychmiastowo w ciagu 10 minut od polkniecia tabletki zaczynam odczuwac ze atak ustepuje, jak nie biore cinie to codziennie biore od 3 tygodni divascan i dexamethason przed snem i nie mam zadnych atakow, czasami tylko sie zdarzy ze kolo 23 zacznie leciutko bolec ale za chwile przechodzi i do rana spie jak zabity. Takie sa moje doswiadczenia z lekami, w kazdym przypadku jak wystapil juz dosc silny atak to pomoglo tylko Cinie, zawsze, jak dla mnie dziala bardzo szybko, ale jak bralem pierwszy raz Cinie to mialem uczucie jakby ktos mi usiadl na klatce piersiowej, brakowalo mi powietrza, pocilem sie i bylo mi na zmiane goraco i zimno, ale tak bylo tylko przez pierwsze 3 dni, teraz jak biore to juz praktycznie nic nie czuje, tylko ulge, no moze czasami sennosc.

Pozdrawiam
wlodzimierz
Zainteresowany

Re: Chciałbym wiedzieć ?

Post autor: wlodzimierz »

Witam. Chciałbym wiedzieć czy ktoś stosował kiedyś lek o nazwie TRIPTAGRAM.Jeżeli tak to jak on działa i czy przerywa atak i jakie jest działanie uboczne.
ODPOWIEDZ