Może mieszkasz obok mnie ???

Napisz parę słów o sobie.
Bea
Site Admin

Re: Może mieszkasz obok mnie ???

Post autor: Bea »

Wypluj to słowo Gnatek :|
Awatar użytkownika
gnatek
Przewodnik

Post autor: gnatek »

tfu, tfu,tfu
:oops:
Awatar użytkownika
januszx64
Zainteresowany

Post autor: januszx64 »

Zauważyłem że dalej rejestrują się bez podania miejscowości , ktoś daje ciała :?: :mrgreen:
Bea
Site Admin

Jest wymagane pole 'miejscowość' przy rejestracji. Pablo juz chyba włączył tę funkcję.
Awatar użytkownika
Pablo
Site Admin

Post autor: Pablo »

januszx64 pisze:Zauważyłem że dalej rejestrują się bez podania miejscowości , ktoś daje ciała :?: :mrgreen:
Tak jak Bea wspomniała, wpisanie miejscowości jest już wymagane przy rejestracji. Ostatnie dwie zarejestrowane osoby mają wypełnione to pole. W ogólnym spisie użytkowników na razie tego nie widać ponieważ tam jest wyświetlane pole 'Lokalizacja' a nie 'Miejscowość'. To niestety dwa różne pola, mimo że mają takie samo znaczenie. Jednak jak kliknie się na nicka to w szczegółach profilu widać pole 'Miejscowość'.
Aktualnie skrypt forum nie oferuje takich możliwości jakbym chciał więc muszę trochę kombinować. Ważne, że każda osoba, która będzie się rejestrowała musi wpisać miejscowość. Z czasem zrobię aby to było czytelne :-)
Awatar użytkownika
januszx64
Zainteresowany

I tak trzymaj :D
Awatar użytkownika
brawo04
Nowicjusz

Post autor: brawo04 »

Ja chyba też też nie wpisałem gdzie mieszkam, mam zlikwidować konto czy sami mnie skasujecie ?
Awatar użytkownika
januszx64
Zainteresowany

cześć raczej nikt cię nie skasuje sam też nie musisz po prostu dopisz gdzie mieszkasz może akurat blisko kogoś kto by chciał się wymienić swoimi doświadczeniami o klasterze ,albo poznać się bliżej , pogadać o blondynkach bądz o rybach , albo wspólnie wychylić kufel dobrego piwa
Awatar użytkownika
brawo04
Nowicjusz

Doświadczeniami o klasterze wymieniamy się na forum, co do kobiet preferuję brunetki, na ryby już nie chodzę a piwo
lubię pić w samotności (jak mnie głowa nie boli). A tak naprawdę nie cierpię słowa "OBOWIĄZKOWO"
Awatar użytkownika
januszx64
Zainteresowany

ja też byłem zawsze przeciwny nakazom i dostawałem po dupie dziś jestem inny , nie dlatego że się bałem chyba trochę z mądrzałem ale i tak coś we mnie pozostało z tamtych lat bo nadal dostaję po dupie. Nie mogę utrzymać języka za zębami jak widzę nie sprawiedliwość i wykorzystywanie przez innych
Awatar użytkownika
januszx64
Zainteresowany

ja wszystkie dziewczynki brunetki czy blondynki całować chcę ? dziś mogę pomarzyć tylko
Bea
Site Admin

Brawo, ja tez wielu rzeczy nie lubię, ale od jakiegos czasu jestem dorosła i pojmuję, ze wszędzie obowiązuja jakies zasady.
Klasterowe forum to specyficzne miejsce, dość zwarta i zamknieta grupa, poruszany problem specyficzny, rozwijamy się wciąz
i w związku z tym pojawiają się nowe wymagania wobec chcących uczestniczyć.
Nikt nikogo nie zmusza do nawiązywania bliższych kontaktów z innymi uczestnikami,
ale jesli ktos chce tutaj pisac, powinien uszanować panujące tutaj zasady.
Awatar użytkownika
herman
Przewodnik

Post autor: herman »

brawo04 pisze:Doświadczeniami o klasterze wymieniamy się na forum, co do kobiet preferuję brunetki, na ryby już nie chodzę a piwo
lubię pić w samotności (jak mnie głowa nie boli). A tak naprawdę nie cierpię słowa "OBOWIĄZKOWO"
czamu sztresują mnie ludzie, którzy uważają, że nikt i nic nie ma prawa od nich czegokolwiek wymagać ... no jak by się nie obrócić dupa z tyłu: oddychać musisz OBOWIĄZKOWO, srać musisz OBOWIĄZKOWO, respektować prawa fizyki też OBOWIĄZKOWO, ale pier***ć takie farmazony nie musisz ale nie korzystasz z tego prawa. przychodzisz do kogoś i chcesz narzucać swoje widzimisie. wydaje mi się czy OBOWIĄZKOWO się separujesz ale przecież ty nie cierpisz słowa obowiązkowo. jak chcesz być obok po wór się rejestrowałeś ??? jako gość też możesz poczytać. przynajmniej darował byś innym focha.
Awatar użytkownika
brawo04
Nowicjusz

Nie sztresuj się Herman bo cię główka rozboli
Awatar użytkownika
herman
Przewodnik

Post autor: herman »

o moją główkę martwić się nie musisz, jestem w remisji, a jak będę w okresie klastra to będzie bolała obowiązkowo, ale ataków już nie będzie ;)
Awatar użytkownika
Marcin29
Nowicjusz

Post autor: Marcin29 »

Hej jestem tutaj od niedawna, 11 lat już zyję z KBG , jestem z RZESZOWA jak jest ktoś z okolic to niech sie odezwie:)
Aleko
Site Admin

Post autor: Aleko »

No,odzywam się... :D
Awatar użytkownika
Marcin29
Nowicjusz

Post autor: Marcin29 »

skąd jesteś Aleko? Pozdrawiam
Aleko