Witam wszystkich

Napisz parę słów o sobie.
Awatar użytkownika
mile2
Nowka

Witam wszystkich

Post autor: mile2 »

Jestem nowy na forum. Chciałbym Wam życzyć wytrwałości w walce z chorobą którą udało mi się zwalczyć (jak sądzę).
Mam 42 lata i od przynajmniej 5 - 6 lat żadnych ataków ze strony KBG :D. Ale znam temat i współczuję, bo KBG to najgorszy rodzj bólu jaki w zyciu doświadczyłem. Trochę więcej w temacie leki - tegretol. Pozdrawiam.
Aleko
Site Admin

Re: Witam wszystkich

Post autor: Aleko »

Witaj,mieszkasz w Chorzowie więc może wpadniesz na spotkanie 21-go i opowiesz o swoim przypadku?
Bea
Site Admin

Post autor: Bea »

Eh, jak Ci fajnie, że klaster dal Ci spokój :)
Awatar użytkownika
mile2
Nowka

To uczucie jest nie do opisania. Po tych wszystkich atakach nareszcie spokój. Ale wiem że to sytuacja przejściowa i w każdej chwili mogę się spodziewać reemisji. Mam nadzieję że do tego czasu zdążę się zestarzeć :D.
Chciałbym podziękować za stworzenie tego forum i życzyć zdrowia wszystkim (włącznie ze mną), a przynajmniej uśpienia tej choroby na .....minimum 10 - 15 lat
Awatar użytkownika
mile2
Nowka

Napisałem dwa razy to samo - proszę admina o usunięcie tego wpisu i przepraszam
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

Post autor: nadzieja »

mile2 pisze:od przynajmniej 5 - 6 lat żadnych ataków ze strony KBG :D.
Witaj:)
bardzo mnie ucieszyły Twoje słowa:) mnie klaster wyciszył się po 18 miesiącach epizodu i teraz prawie 3 miesiace mma spokój:) jeśli u mnie przerwa trwałaby conajmniej 6 lat to umre ze szczęscia... ipr "umre" to nie dobre słowo:) ale ostatnio odbija mi z radości:)
ODPOWIEDZ