Forum Aniołów

Jak to wygląda u każdego z nas, jak sobie radzimy, problemy, trudności, zwycięstwa, pytania.
pawelber13
Nowicjusz

forum aniołów

Post autor: pawelber13 »

SPROSTOWANIE :
:P :P Dokładnie , Gorące podziękowania dla wszystkich założycieli strony.

Mam nadzieję , że nikt nie poczuł się urażony -WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY PO STOKROĆ !!!! :P :P

A BEA - Po PROSTU ZAWSZE JEST, ZAWSZE WIE JAKIMŚ MAGICZNYM SPOSOBEM , ŻE JEST POTRZEBNA . Też się dziwię -no po prostu Anioł.

Ja tam swoje wiem.

Beatko -Piotrze odezwijcie się !!! Co u WAS . Martwimy się.
Bea
Site Admin

Post autor: Bea »

Kochane Dziewczyny, miło czytac takie pochlebstwa,ale ja tez swoje wiem.
Tym, dzieki któremu to wszytsko jest i dzieki któremu ja tu z Wami jestem, jest OLi!
Gdyby nie On po pierwsze nie wiem, czy nie byłabym teraz prawdziwym aniołkiem spiącym na chmurce, bo byłam juz blisko. Do końca zycia będe powtarzac,że stanął na mojej drodze prawdziwy anioł w postaci Oliego, który uratowal mnie, nauczył tak wielu rzeczy, wlał nadzieje, podtrzymywał i wspierał i co najwazniejsze wykazał naprawde max cierpliwości do mnie. To On mimo swego chronika, mimo koszmaru, jaki musi przezywac/a ja wiem, jak jest u niego, chocby teraz od kilku miesięcy-zgroza :cry: / zaczął robić stronę, a ja...coż chcąc nie chcąc wzięłam się do roboty :)
Owszem, chciałam cos zrobic, czułam tę ogromna potrzebe,ale nigdy nie zrobiłabym tego tak profesjonalnie, jak jest. Poza tym tak mocno kbg dawało mi sie we znaki na wespół z depresja,że nie chciałam, nie mogłam mówic na temt tej choroby.
Przemogłam sie jak widac :wink:
Nie tylko ja tu pomagam, wiele osób wie, jak bardzo pomaga Oli i że niejednokrotnie ja nie mogłam tyle, gdyby nie wlasnie On.
Zawsze będe chylic czółko przed Olim. Nie tylko uratował mnie, męcząc sie z uparta baba,ale tez chciało mu sie i chce zrobic cos dla nas Polaków,a przeciez nie musiał, bo żadnej korzyści nie ma z tego, nigdy miec nie będzie. On tu nie mieszka.

Ja moze i łasa jestm na pochwały, jak każdy prawie :wink: ale nie moge ich łykac aż tak. One należą się nade wszytsko Oliemu!!!
Oli oczywiście, powiedziałby cos innego, bo to skromny facet choc lew :P
pawelber13
Nowicjusz

forum aniołów

Mam nadzieję , że Olek nie poczuł się urażony , aż mi wstyd :oops: :oops: , że nie pomyślałam , że więcej osób maczało paluszki w otworzeniu strony o KBG.
Może to brak wiedzy , nie jestem z wami od samego początku, może kiepska intuicja , jak teraz sobie pomyślę to wydaje mi się , że powinnam to wiedzieć.

Dlatego ogłaszam Olka -Aniołem na Aniołami , dzięki niemu mamy jak się wnikliwie poczyta posty dużo więcej niż tylko Stronę , forum . MAMY siebie , ludzi do których chce się wracać , pomagać , czytać ich historie , wierzyć i mieć nadzieję !!!!!

Jesteś wspaniałym facetem- trzymaj się.
Bea
Site Admin

Dooobra, forum było moim pomysłem :P :lol:
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

Post autor: nadzieja »

nasza skromna Bea...eh ...posłodzilyśmy się...cieszyc mi sie tu zaraz...hehe każdemu dobre słowa sprawiają ucieche...każdy z nas ma doze próżności...tylko trzeba nad tym panować...wszytsko ma swoje granice....ale serio jestes WIELKA BEA ;D
Bea
Site Admin

Tia, zawsze skromna i pokorna, jak to lew :lol:
pawelber13
Nowicjusz

forum aniołów

Ok !

Słowa uznania , jeszcze nikomu nie zaszkodziły , a tym bardziej jeżeli się słusznie należą .

A Wam należą się i koniec , to nie podlega żadnej dyskusji !!!!! :P :P

Aniołki nie brykać , tylko jasną drogę wskazywać swoim forumowiczom. :P
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

a ja wam powiem,ze kity wciskacie z tymi znakami zodiaku...;) :lol: no moze nie takie bardzo,bo ja jako wodnik.... :oops:

" Wodnik Postrzega świat w sposób logiczny, racjonalny, posiada charyzmę. Jest najbardziej niezależnym znakiem zodiaku, potrzebuje dużo wolności. Uczciwy, szczery, humanitarny, nieugięty w swoich poglądach, obdarzony dużym temperamentem. Ma silne poczucie sprawiedliwości, wrażliwy na punkcie niewłaściwego traktowania innych ludzi. Dla niego wszyscy są sobie równi, bez względu na status społeczny i materialny, wyznanie, kolor skóry czy poglądy. Jest bardzo towarzyski i lubiany, ceniony za cierpliwość i przyjazny stosunek do świata. Ma wiele talentów w tym artystyczne, plastyczne, sportowe. Do wszystkiego co robi musi mieć przekonanie, patrzy na życie z perspektywy, zauważając więcej niż inni. W miłości jest stały i uczciwy, obdarzony gorącym temperamentem. Rodzina i bliscy są dla niego bardzo ważni, jest bardzo uczuciowy i wrażliwy. Jego partner może liczyć na romantyczne chwile i wielkie uniesienia. "

w moim wypadku nie zgadza się tylko to...NIE MAM UZDOLNIEŃ PLASTYCZNYCH ANI CIUT CIUT i artystyczne też chyba nie bardzo jedybe taneczne troche ;) i aż taka towarzyska nie jestem...bo ja się czuje swobodnie w gronie znajomych,ale do nowych nieśmiała jestem ;)
Bea
Site Admin

Aniołki se pobrykac muszą czasem :wink: Szczególnie te zmęczone życiem w danej chwili, śmiać się muszą:)

A co znaków zodiaku to żarty,ale ...pogadalabys z moim Marcinem na temat lwów-On zgadza się z tym, jak lwy opisują i juz drży, bo nasza Misia choc powinna być panną, to zapewne /jak dobrze pójdzie/ urodzi sie lewikiem i Marcin obawia sie dwoch lwic w domku/on-waga/,że go zjedzą :twisted:
U mnie zgadza sie bardzo się duzo, ja tam czuję się lwem z krwi i kości i oczywiście wspaniale się czuję w swojej lwiej skórze :)

Jakos trudno mi uwierzyc,że Nadziejka jest niesmiała w stosunku do nowopoznanych, ba, w ogóle nie wierzę :P
Awatar użytkownika
Krzyniu
Zainteresowany

Post autor: Krzyniu »

Bea pisze:Marcin obawia sie dwoch lwic
powiedz Mu, że nie ma czego bo ...
... widziałem na Animal Planet: lwice to pracowite są, polują, wychowują lwiątka, skradają się do zebry albo gnu ... i wogóle, ciągle czymś się zajmują ... a ich "Pan" to leń jakiś - władca zwierząt z grzywą, tylko ryczy i sika po krzaczorach, że niby terytorium sikami oznacza i innych "lwów" odstrasza, a potem jak już se poryczy i podstrasza podbiera pracowitym lwicom mięsko, "cfaniak" leniwy jeden 8)

Jako facet powiem Ci tak: fajnie byłoby mieć kilka lwic 8) Każdy Ci to potwierdzi :wink: A jak nie potwierdzi tzn. że kłamie!

ps. wiesz, że przeciętny lew śpi 18h na dobę? Ty też? :lol:
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

Bea pisze: Jakos trudno mi uwierzyc,że Nadziejka jest niesmiała w stosunku do nowopoznanych, ba, w ogóle nie wierzę :P
hehe a uwierz uwierz:P zdarza mi się...ale to tez zalezy do kogo i KIEDY...bo ja jakoś bardzo nieśmiala nie jestem co to to nie...ale czasem owszem...

a co do lewków...Twój Marcin wytrzyma..wytrzymuje z tobą to jedna lwica w tą czy w tą to da sobie radę...

a poza tym...SIŁE MA SAMO IMIE MARCIN...znam dwóch...jeden mój chrzesny a drugi przyjaciel...świetni faceci...

a Krzyniu teraz pojechał nieźle z tymi lwicami...tak lwice są zaradne...a lwy takie lenie...hehehe uśmiałam się...a to akurat doskonałe po cięzkiej nocy... :( a już się cieszyłam,że lepiej będzie...ale może znowu sie odczepi i się obrazi,bo na ten walnięty klasterek nakrzyczałam ') hehe
Bea
Site Admin

Krzyniu, pokazałam Marcinowi Twój post. Tylko się śmiał :lol:
Lubię spać,ale chyba bez przesady. Teraz marze o tym, by móc kłaść się i spać spokojnym, nieprzerwanym snem do woli, ale nie da się. Pośpię sobie w przyszłym roku :wink:

Nadziejka, jedna lwica w tę czy w tamtą to duuża róznica i to nawet ja sama tak myslę :P
Marcinów znam wielu, kiedys było to bardzo modne imię. Rzeczywiście to z reguły fajni faceci choc trafiają się fatalne wyjątki-znałam jednego...brrr
Pocieszę Cię,że ja tez mam cięzkie noce. Niby nie przez kbg,ale i tak do nosa.
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

skoro twierdzisz,że jedna lwica wiecej to duża róznica nie bd się spierać w takim razie hehe
a to prawda Marcin Marcinem... ale jak przy kazdym imieniu zdarzają się wyjątki... jedni fajni drudzy nie... ale akurat na Marcinów trafiam fajnych xD albo moja mama ma na imie Anna..a znam tyle Anek,które są okropne,że awaria...

oj to nie takie pocieszenie Bea...bo oczekujesz dzidziusia i powinnaś się wysypiać..dobrze,ze nie masz teraz problemu z kbg...ale wiem,ze masz inne,bo czytałam...i bardzo wspólczuje...

pocieszyłoby mnie może gdybyś nie była w ciazy...bo tak to jest nie fair...bo i tak się męczysz, a teraz nie jesteś sama tylko jeszcze dzidziorek dochodzi...a jak spać nie można i co innego boli to blee...
mnie osobiście bardziej wkurza ból w nocy niż w dzień..bo potem cały dzien mam do kitu...
ale kobietki są silne dadzą radę...nie obrażajac panów,bo oni sa fajni...
ale jak się śmiejemy z moją przyjaciółką czasem tacy MACHO...a po hiszpańsku Macho znaczy "świnia" i nie chodzi o zwierzątko hodowlane...hehe
więc niektórzy macho to takie świniaczki...heh
facet powinien byc męski...ale nie gburowaty ,przesadnie napakowany prostak jak często stereotypowo faceci do takich dążą...a to głupota totalna ...
ale mi sie temat zmienił :oops: :lol:
Bea
Site Admin

Nadziejko, nie mam teraz na szczęście wielkich bólów,ale inny problem, który mi nie pozwala spać. Szkoda gadać, bo to takie moje ciązowe problemy.
W nocy każdy człowiek gorzej znosi ból :(

Co do Anek, to potwierdzam,że z reguły 'awaria'. Jest to jedno z ostatnich imion, jakie nadałabym córce, choc ładne.

Wzbudziłas sympatię mojego Marcina :) Czytam mu niektóre Twoje posty.
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

a jak chcesz dac córeczce na imię??wymyśliliście już coś??
ale tylko nie ANIA dobrze,ze sie z tym zgadzasz ;d hehe moja mama jest fajna i taka jedna moja kolezanka...ale reszta "Ań" to takie "małpiatki wredne" że bez komentrza to pozostawię...choć aż mi się cisną na usta takie "delikatne epitetety",bo jak na dobrze wychowaną kobietkę przystało nie używam wulgaryzmów ... a więc...one są "fajne inaczej"

o to mi miło,że wzbudziłam sympatię twojego Marcina...bo ja ciebie bardzo lubie...a jakbym nie przypadka do gustu Marcinowi to jeszcze,by kazał mi się od ciebie odczepić i cię nie denerwować ;d hehe
a tak to mam jego błogosławieństwo...ca za ulga (i nie ma w tym ironii ;d)
pawcer83
Nowka

Post autor: pawcer83 »

WITAM !!!
JESTEM NOWY NA WASZEJ STRONIE I Z GÓRY DZIEKUJE ZE KTOŚ COŚ TAKIEGO WYMYSLIŁ :P GRATULUJE CÓRECZKI MOJA ŻONKA TEŻ JEST W CIĄŻY I TEŻ SPODZIEWAMY SIE CÓRECZKI TYLKO TEN BÓL JEST NIE DO WYTRZYMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea
Site Admin

Witaj!

To się nazywa facet-w jednym zdaniu ogarnął tyle info :)
A my baby produkujemy dlugaśne posty.
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

podobno nawet średio rozgadana kobieta przegada bardzo dobrze wygadanego faceta...wiec my baby ZAWSZE GADAMY WIECEJ...ale i tak nas kochają...czasem jednym uchem wpuszczają co mówimy a drugim wypuszczają jak nawijamy takie głupoty,że szok ;d heh to wybaczamy...
ale zwykle oczywiscie słuchają...mnie tam słuchają...bo jak coś zapytam niby tak "przypadkowo" by sprawdzić czy słuchał...i koledzy słuchają;d hehe więc widocznie nie nawijam aż tak nudno...bo przy niektórych potrafią się wyłączyć totalnie albo uciekają...biedaki ;d hehe
Bea
Site Admin

Córeczka będzie miała imiona Michalina Helena :) Juz teraz mówimy o niej i do niej Miśka.

Gadać można i dużo, byle mądrze. A słucha się tych, którzy prawią ciekawie, z sensem, mają inteligentne lub nam odpowiadające poczucie humoru i mają charyzmę :)
Awatar użytkownika
nadzieja
Przewodnik

Bea pisze: Gadać można i dużo, byle mądrze. A słucha się tych, którzy prawią ciekawie, z sensem, mają inteligentne lub nam odpowiadające poczucie humoru i mają charyzmę :)
eh odbierm to jako komplement ;d hehe i zgadzam się z tym co powiedziałaś ;d
powaznie to nie wiem czy ze mną zawsze tak jest ,ale jak narazie nikt sie nie skarżył i w 95% słysze pozytywne komentarze o "moim gadaniu" i nie mówie tu o głupawkowym...choć z tym tez jakoś się nie skarżą ;d hehe

wreszcie rozumiem dlaczego ludzie mimo wszytsko mnie słuchają...to nie dlatego,że jestem blondynką...o jak miło...;d hehe ale jestem ciemną blondynką...eh to jeszcze gorzej...załamka totalna ;d hehe

a Michalina...fajnie...MIska... ostatnio zaczyna se popularne imie...córeczka mojej znajomej tez tak ma na imie...
więc ciocia akceptuje to imie ;d hehe (zartuje oczywiście,bo i tak byście jej tak dali na imie nawet jakbym bardzo protestowała)
ODPOWIEDZ