Kto korzysta z torrentow? Pilne

Masz propozycje, chcesz coś ogłosić, nie wiesz gdzie umieścić post, pisz tutaj.
Bea
Site Admin

Kto korzysta z torrentow? Pilne

Post autor: Bea »

J.w.
Szczególnie interesuje mnie stronka
http://torrenty.org/
Ja nie mam szans na ściąganie stamtąd, a sa tam odcinki 'Na dobre i na złe' i moznaby Olkowi ściagnąc ten 331.
Kto mógłby?
midnight
Nowicjusz

Post autor: midnight »

Mialem odpisac w temacie o odcinku, ale juz napisze tutaj :P

Mysle, ze jak ktos sie zarejestruje na swiezym koncie, to nawet przy niskim uploadzie bez problemu pobierze jeden odcinek. Nawet jak sie sciagnie to potem i tak trzeba bedzie gdzies to wrzucic, bo to pewnie ze 350 megabajtow, a serwer na ktorym stoi na stronka jest pewnie mniejszy :)

Miejmy tylko nadzieje, ze ktos wrzuci ten odcinek :)

Ja mialem z kolei tez inny pomysl, chcialem wyciac tylko koncowke filmu (od ataku), zrobic angielskie napisy (moglbym sam zrobic, ale watpie w ich poprawnosc) i potem wrzucic na videogoogle (tam mozna z napisami lub bez ogladac).

Warto by bylo, bo oprocz House'a do tej pory tylko w filmie Pi zostal poruszony temat KBG (i to nie bezposrednio...). No i mozna by wstawic okienko z filmem na glowna strone :)
Pozdrawiam.
Bea
Site Admin

Post autor: Bea »

Wiesz, z torrenty.org jest bodaj tak,że trudno o rejestrację- w końcu to naj stronka torrentowa w Polsce.
Dlatego pytam,czy ktos juz korzysta. Ale zobaczę, czy aby mozna.
Tam ludzie proszą o odcinki, jakich brak i z tego co w komentach napisane, pojawia się.
Jesli umiesz bawić sie filmikami, to zrób taki-powycinaj z odcinka tylko watek klasterowy. Fajnie byłoby miec taki na Tubie czy guglu i linka na stronie naszej...
midnight
Nowicjusz

Post autor: midnight »

No wlasnie konta tez nie mam (wlasciwie nigdzie na takich "prywatnych nie mam"), ale popytam znajomych pewnie ktos ma :)
ODPOWIEDZ