Jestem nowy, kilka słów o sobie :)

Napisz parę słów o sobie.
Slitek
Nowka

Jestem nowy, kilka słów o sobie :)

Post autor: Slitek »

Cześć.

Jakiś czas temu stwierdzono u mnie KBG, teraz po pół roku gdy bóle wróciły i zacząłem szukać pomocy w internecie dopiero trafiłem na forum na którym piszę ten post...

Jestem studentem, studiuję na Politechnice Lubelskiej, już ostatni rok - i całe szczęście bo czas zaczynać życie :D i nie - nie mówcie mi, że studia to życie, bo większość osób mimo wszystko stwierdza, że pomijając wszystkie imprezy i nienormowany czas życia to jedynie drobne plusy w porównaniu z tym co można robić później :)

Jestem w trakcie planowania, już niedługo zakładania swojej działalności gospodarczej ale aby było weselej będzie to kilka branż na raz. Między innymi produkcja koszulek z projektami mojego własnego grafika oraz sprzedaż elektronarzędzi w sklepie internetowym. Będzie więcej pomysłów i będziemy rozwijać się dalej.
Awatar użytkownika
gnatek
Przewodnik

Re: Jestem nowy, kilka słów o sobie :)

Post autor: gnatek »

hejka :)
co prawda, na główny, sprowadzający Cię do nas problem, poświęciłeś najmniej miejsca, ale ok.
zobaczymy co bedzie dalej.
może jakaś ekskluzywna, limitowana kolekcja koszulek z "naszym" tematem ?
:D
wlodzimierz
Zainteresowany

Post autor: wlodzimierz »

Witam ze Świdnika i pozdrawiam
Awatar użytkownika
sawbona
w Temacie

Post autor: sawbona »

Witamy, witamy :)
Awatar użytkownika
Olek
Site Admin

Post autor: Olek »

Witamy, witamy :)

olek
Slitek
Nowka

Gnatek - najmniej miejsca poświęciłem bólowi z dwóch powodów, po pierwsze widziałem temat - mój klaster - gdzie opiszę swoją historię i i to jak wygląda ból, a po drugie - to temat "poznajmy się" zatem właśnie skupiłem się na sobie i wszystkim co mnie dotyczy, ból niech się raczej do mnie nie przyzwyczaja :D

Z tymi koszulkami to fajny pomysł :D Niektórzy mogą to odebrać jako parodia KGB, ale można by rozwinąć skrót i może więcej ludzi by się znalazło z takim schorzeniem.
Awatar użytkownika
Olek
Site Admin

Halo Slitek,

zalezy co bedzie wydrukowane na koszulkach...! parodia lub Horror :oops:
Slitek
Nowka

Tak naprawdę to można zrobić tu oddzielny temat gdzie każdy mógłby się wypowiedzieć i wybralibyśmy najlepszą, tego typu koszulka byłaby łatwa do zrealizowania i ludzie z forum dostaliby ją taniej :)
Awatar użytkownika
Olek
Site Admin

Na poczatek , to moze cos takiego ...?

Mazna by dzieci straszyc....... :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Załączniki
koszulka 02.jpg
Slitek
Nowka

Noo... nawet ciekawy temat :D choć dla większości byłby niezrozumiały ale zapewne wzbudziłoby to zainteresowanie :D może umieścić to gdzieś tu w oddzielnym temacie gdzie ludzie mogliby chcieć coś takiego? O ile obrazek nie łamie niczyich praw autorskich to z dnia na dzień może pojawić się na koszulkach :D
Awatar użytkownika
Olek
Site Admin

Tzeba by zapytac u autora....! :oops:

a jak wychodzila by cena za koszulke...? :roll:
Liliana
w Temacie

Post autor: Liliana »

Od siebie dorysowałabym jeszcze wiertarkę udarową do skroni i wiertła dentystyczne do zębów :(
Pozdrawiam :)
Slitek
Nowka

W sumie mam grafika, który jakiś pierwowzór tego motywu z wiertarką udarową by zrobił :D głowę też by narysował i wtedy problem praw autorskich znika :)

Co do ceny to wszystko zależy od jakości koszulki, te które my wybraliśmy do pierwszej produkcji są możliwie najlepsze - jakoś taka jak w mohito, house'ie, croppie i innych tym podobnych bo to z jednej fabryki jedzie. To taka męska kosztowałaby około 30zł + wysyłka, damskie są nieco droższe bo inny splot i taliowany krój - około 40zł. To wszystko przy założeniu, że obrazek będzie dość duży. Za mniejsze mniej płaci się w drukarni :) A nadruk jest trwały, jak zechcecie to podeślę link do aukcji koszulki z królikiem, który teraz na allegro leży;)
Awatar użytkownika
sawbona
w Temacie

Post autor: sawbona »

Jestem za, wzór - jaki tam artysta wymyśli. Tylko napis nie może być tak duży i tak eksponowany bo będzie się kojarzył z koszulką reklamową ( ja takiej nie założę ). To wzór ma przyciągać uwagę...a napis może być na plecach, lub ramieniu.
Awatar użytkownika
piter
Przewodnik

Post autor: piter »

...i żeby troszkę wyszczuplająca była :wink: jakiś paseczek na brzuszku ? :lol: ... i żeby nie piła pod szyjką :lol:
Slitek
Nowka

Te które mamy teraz jeśli chodzi o męskie to nie piją pod szyją bo sam noszę i akurat wokół szyi jest luz... jeśli chodzi o wyszczuplenie raczej albo solidny wzór albo wyszczuplenie ;) inaczej ciemny pasek mógłby przeszkadzać :D Po świętach załatwię jakiś pierwowzór projektu. Raczej biała z czarnym rysunkiem, nie? Kolorowe są nieco droższe no i na lato to raczej białe :)
Awatar użytkownika
Olek
Site Admin

Halo,

biale sa dobre....! a Piter nic paseczki i wyszczuplanie DIETE....! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Roboty dodac, jedzenia ujac.....i juz szczuplutki jak zapalek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Krzysztof Braszko
Nowka

Post autor: Krzysztof Braszko »

Witaj w klubie :-)
ODPOWIEDZ